Aquaboulevard

Aquaboulevard is als het ware een passagiersschip dat midden in Parijs voor anker ligt. Met zijn bruggen, zijn ruim, zijn patrijspoorten is dit witte bouwwerk meteen lengte van 380 m het grootste ontspanningscentrum in Parijs. Boven alles is het een immens waterpark met een tropische sfeer: water van 29°(, oevers beplant met exotische bomen, palmbomen, ficussen, bananenbomen. Reuzenglijbanen op zijn Amerikaans, kunstmatige golven, stromende rivieren, jacuzzi’s, Turkse baden. Nieuw is een glijbaan die buiten uitkomt, maar het hele jaar door in gebruik is, en een glijbaan die je met de hele familie kunt afdalen in een raft.

Behalve de waterpret zijn er ook een veertigtal sport faciliteiten: tennis (zes overdekte banen en een in de openlucht), squash (zes banen), hammam, sauna, solarium. En verder restaurants, brasseries, cafés en bioscoopzalen ..

Geen toegangvoor kinderen jonger dan 3 jaar. Wie het graag wat rustig heeft, gaat bij voorkeur in de voormiddag, tussen 9 en 12u, behalve in het weekend.

baleine_aquaboulevard

Aquaboulevard
4 to 6 Rue Louis Armand
75015, Paris France

Metro: Balard 8, Porte de Versailles 12
Bus: 39, 126, 169

Open maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, van 9 tot 11 uur. Vrijdag, 9 tot 12 uur.
zaterdag van 8 tot 12uur. Zondag, 8 tot 11 uur.