jQuery(document).ready(function($) {$(“#touchcarousel-11”).touchCarousel({“snapToItems”:true,”pagingNavControls”:false,”itemsPerMove”:4,”loopItems”:true,”directionNav”:true,”directionNavAutoHide”:true,”autoplay”:true,”autoplayDelay”:4000,”autoplayStopAtAction”:false,”keyboardNav”:true,”dragUsingMouse”:true,”transitionSpeed”:2000,”itemFallbackWidth”:900,”scrollbar”:false,”scrollbarAutoHide”:true,”scrollbarTheme”:”dark”});});

Jardins des Tuileries

De Jardins des Tuileries beslaan een gebied van 25 hectare, tussen de Carrousel wholesale jerseys du Louvre en de wholesale jerseys place de la Concorde, de rue de Rivoli en de oevers van de Seine. De huidige lay-out van des de cheap jerseys nfl formele tuin (1664) is toe te schrijven aan Le Nôtre.

De twee terrassen die de noordelijke en de zuidelijke grens bepalen, bloeien Bob uit tussen de kronkelige paden aan de voorkant van het place de la Concorde.

Jardins des Tuileries

De noordelijke zijde wordt gedomineerd door het cheap nfl jerseys terras des Feuillants, genoemd naar een naburig wrap Benedictijns klooster. De sculpturen in de tuin zijn extreem gevarieerd met beelden van Facebook個人アカウントで、会社やお店のFacebookページを勤務先に設定する方法 Marly, Van Cleve, Coustou, Le Paultre.

Er zijn twee illustere gebouwen te vinden: de Orangerie en het Musée du Jeu de Paume. Dit prestigieuze gebied is ook een plek waar kinderen veel plezier zullen beleven door middel van het deelnemen aan tuin, schilder en sculptuur werkgroepen. Andere attracties zijn het rijden op ezels en het huren van boten. Elk jaar tussen 21 juni en 25 augustus wordt er een kermis gehouden met een reuzenrad dat uittorent boven de rue de Rivoli.

Adres:
Rue de Rivoli Quai des Tuileries 75001, Parijs

Openbaar Vervoer:
Metro: Parc Palais-Royal (1 ,7), tuileries (1), Concorde (8, 12)
Bus: 27, 39, 68, cheap jerseys 69, 72, 95

3 sterren:
Mooi aangelegd park Uitgaan met het hele jaar kermis. Veel bezienswaardigheden in de buurt.

Dicht bij:
Musée cheap nfl jerseys du Louvre
Musée de l’Orangerie
Place de la Concorde
Palais Royal
Conseil d’État
Rue de Rivoli
Musée Des Arts Dubai Décoratifs
Arc de Triomphe du Up. Carrousel

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Jardins des Tuileries

loading wholesale jerseys map – please wait…
Map could not be loaded – please enable Javascript!
→ more information

Jardins des Tuileries
48.863840, 2.326262