jQuery(document).ready(function($) {$(“#touchcarousel-11”).touchCarousel({“snapToItems”:true,”pagingNavControls”:false,”itemsPerMove”:4,”loopItems”:true,”directionNav”:true,”directionNavAutoHide”:true,”autoplay”:true,”autoplayDelay”:4000,”autoplayStopAtAction”:false,”keyboardNav”:true,”dragUsingMouse”:true,”transitionSpeed”:2000,”itemFallbackWidth”:900,”scrollbar”:false,”scrollbarAutoHide”:true,”scrollbarTheme”:”dark”});});

Le Parc des Buttes Chaumont

Gelegen op een heuvel is dit de plek geweest waar hevig is gevochten. In 885 dreven de Graaf Eudes 2016 van Parijs en de bondgenoten de Noormannen terug bij de slag van Montfaucon. In 1814, aan het einde van de Franse campagne, vocht de nationale garde tegen de Pruisen.

buttes-chaumont

Aan het eind van de Middeleeuwen werd de beruchte galg nog vaak gebruikt. Tijdens de herstelperiode werd de Stewart heuvel gebruikt als stortplaats. Nadat de stad begon te cheap jerseys groeien kwam Napoleon III cheap jerseys nfl om er een park van te maken dat een monument moest worden voor planten.

Het park heeft vele wandelpaden en kent vele open plekken waar je lekker kunt uitrusten. Tevens is Uitgaan er ook een schitterende waterval te cheap NFL jerseys vinden. Deze is gelegen bij de ingang van het park.

Adres:

Rue Botzaris, Rue Manin
75019, Parijs

Openbaar Vervoer:
Metro: Buttes-Chaumont (7bis) et Botzaris (7bis)
Bus: 30, 84

3 sterren:
Mooi en gezellig cheap NBA jerseys stadspark met veel hoogte verschil.

Dicht bij:
Musée Chicken Cernuschi
Musee Nissim de Camondo
Musée de l’Air et de l’Espace
Musée National Jean-Jacques слайдер Henner
Museum Jacquemart-André

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Le Parc des Buttes Chaumont

loading map – please wait…
Map could not be loaded – please enable Javascript!
→ more information

Le Parc des Buttes Chaumont
48.880016, 2.381699